Εισηγητές

Καταξιωμένοι εισηγητές πλαισιώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους εκπαιδευόμενους.

Δημητριάδη Γιώτα

Ψυχολόγος 

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙ Αθήνας Κοινωνικής Εργασίας λαμβάνοντας παράλληλα Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Κοινωνικού Λειτουργού. Στην συνέχεια άσκησα αυτή μου την ιδιότητα σε φορείς του δημοσίου, όπως το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Κορίνθου, το Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το ΝΙΜΤΣ (417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού), Συμβουλευτικό κέντρο Αθήνας, με αντικείμενο την ενδοοικογενειακή βία κ.α.

Κατσαπρίνη Μαίρη  Marketing & PR Consultant

H Μαίρη Κατσαπρίνη είναι έμπειρη επαγγελματίας Strategic Marketing, Communications &
PR με ενασχόληση σε άκρως ανταγωνιστικούς τομείς της ελληνικής αγοράς, όπως Retail, IT,
Telecoms, Media & Events Management, Pharmaceuticals.

 

 

 

Μαρνέρος Αντώνης        Φωτογράφος Κατοικίδιων ζώων

Η αγάπη μου για τα ζώα και το πάθος μου για την φωτογραφία ξεκίνησε να δημιουργείται πριν από 25 χρόνια όταν και ξεκίνησα να φωτογραφίζω με κλασσικές φωτογραφικές μηχανές (φιλμ) και από όσο θυμάμαι, όποτε έβλεπα ένα τετράποδο, το κυνηγούσα από πίσω για να το φωτογραφίσω.
Είναι όμορφο να αποθανατίζεις τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.

 

 

 

Χρηστάκης Κωνσταντίνος

Ιδιοκτήτης BUBBLEVAN

Η αγάπη και η ευαισθησία που είχα πάντα για τα ζώα και η σύνδεση μαζί
τους, ιδιαίτερα με τα σκυλιά, με έκανε να ασχοληθώ με το κομμάτι του
καλλωπισμού. Η ευκαιρία αυτή μου δόθηκε το 2019 από τα παιδιά που
είχαν την αρχική ιδέα και δημιούργησαν το BUBBLEVAN και μετά από
έναν κύκλο σεμιναρίων ξεκίνησα την συνεργασία μαζί τους ως groomer.

.

Κανελλόπουλος Βασίλειος  Εκπαιδευτής Σκύλων, Ιδιοκτήτης της Dog Brain Academy

Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Το 2014 ίδρυσα την σχολή εκπαίδευσης σκύλων Dog Brain Academy. Μετά από 9 χρόνια εμπειρίας επάνω στην εκπαίδευση σκύλων, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις αποφάσισα να ιδρύσω την σχολή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Σκύλων Dog Brain Academy.

 

 

 

Καρανάσιος Λάζαρος

Κτηνίατρος

Ονομάζομαι Λαζαρος Καρανάσιος, γεννήθηκα στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα και στην ηλικία των 20 ετών ξεκινησα τις σπουδές μου στην κτηνιατρική στην Ιταλία, στη Ναπολη στο πανεπιστήμιο Federico II.

Είμαι κτηνίατρος και απο το 2010 διατηρώντας το δικό μου πολυχώρο/ ιατρειο μικρών ζωων, το Vetherapy στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Ασχολούμαι πολύ εντονα και προσφερω όσο περισσότερο μπορώ στο χωρο των αδέσποτων, συνεργάζομαι με φιλοζωικά σωματεία και προσπαθω να βοηθησω το κάθε ανήμπορο ζώο που έρχεται στο ιατρειο.

 

 

 

 

Βιογραφικά Εισηγητών

Δημητριάδη Γιώτα

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙ Αθήνας Κοινωνικής Εργασίας λαμβάνοντας παράλληλα Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Κοινωνικού Λειτουργού. Στην συνέχεια άσκησα αυτή μου την ιδιότητα σε φορείς του δημοσίου, όπως το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Κορίνθου, το Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το ΝΙΜΤΣ (417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού), Συμβουλευτικό κέντρο Αθήνας, με αντικείμενο την ενδοοικογενειακή βία κ.α.

Παράλληλα, συνέχισα την εκπαίδευση μου στην Yπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπευτική μέθοδο στο Ινστιτούτο Αντίστιξη (2009), έχοντας ανθρώπους που συνετέλεσαν στην εκπαιδευτική, εποπτική και θεραπευτική μου διαδρομή. Η διαδρομή αυτή ολοκληρώθηκε με την εκπαίδευση μου στην ομάδα Γενεογράμματος (2017). Είμαι μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ).

Από το 2009 είμαι εκπαιδεύτρια των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων, Σχολών Γονέων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αυτό μου έδωσε το έναυσμα να ασχοληθώ με την εκπαίδευση ενηλίκων. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Med στην εκπαίδευση ενηλίκων και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ΕΟΠΠΕΠ. Έχω εκπαιδευτεί από το Libera Universita dell’ Autobiografia της Ιταλίας στο εργαλείο Αυτοβιογραφικής Γραφής ¨Γράφοντας μετά τη Σιωπή: Ενισχύοντας τις Δεξιότητες Αυτοβιογραφικής Γραφής ως Μέσο Στήριξης Γυναικών που Επέζησαν της Έμφυλης Βίας¨, στο πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ ¨Πρόγραμμα κατάρτισης επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για το φαινόμενο του εθισμού των εφήβων στο διαδίκτυο, καθώς και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου¨ από την Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – ΕΚΠΑ. Και στο Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ¨Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων¨.

Κατσαπρίνη Μαίρη

Η Μαίρη Κατσαπρίνη είναι έμπειρη επαγγελματίας Strategic Marketing, Communications & PR με ενασχόληση σε άκρως ανταγωνιστικούς τομείς της ελληνικής αγοράς, όπως Retail, IT, Telecoms, Media & Events Management, Pharmaceuticals.

Με το πτυχίο του Χημικού Μηχανικού ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία σε εταιρία λιπαντικών και στην παραγωγή καλλυντικών αλλά πολύ γρήγορα την κέρδισε ο χώρος του Marketing & της Επικοινωνίας. Συνδυάζοντας το MBA with Specialisation in Marketing, που απέκτησε το 2004 και την πολυετή εμπειρία της, έχει αποκτήσει βαθιά γνώση σχετικά με όλες τις πτυχές του Marketing και της Εξυπηρέτησης του Πελάτη.

Από το 1993 με επαγγελματική εμπειρία σε κομβικές θέσεις Μarketing, η πελατοκεντρική φιλοσοφία της αποτελούσε βασικό συστατικό για την επιτυχία στην απασχόλησή της στις εταιρίες, όπως Proad O&M Direct, Multirama-Germanos Group, Altec Telecoms, Peoplecert-ΕCDL and City & Guilds, Epson, Ethos Media, Skywalker.gr, Natura Pharm.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Επικοινωνία και αντιλαμβανόμενη τη δύναμη του Internet ως μαζικό μέσο επικοινωνίας αξιοποίησε από νωρίς τα digital εργαλεία και μέσα προβολής και διαφήμισης στην προσέγγιση του κοινού-στόχου.

To 2016 με το Diploma in Digital Marketing & Social Media Marketing και το 2022 με το Alba Professional Diploma in Digital Marketing απόκτησε την εξειδικευμένη γνώση που απαιτείται για την εφαρμογή των νέων εργαλείων σχεδιασμού και υλοποίησης της προβολής μέσω του Internet και των Social Media.

H πρόκληση που διαχειρίζεται είναι η επικοινωνία της σύγκλισης αναγκών με τα αγαθά που τις καλύπτουν, με τρόπο άμεσο και ανθρωποκεντρικό.

Μαρνέρος Αντώνης

Η αγάπη μου για τα ζώα και το πάθος μου για την φωτογραφία ξεκίνησε να δημιουργείται πριν από 25 χρόνια όταν και ξεκίνησα να φωτογραφίζω με κλασσικές φωτογραφικές μηχανές (φιλμ) και από όσο θυμάμαι, όποτε έβλεπα ένα τετράποδο, το κυνηγούσα από πίσω για να το φωτογραφίσω.
Είναι όμορφο να αποθανατίζεις τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου. 

Έτσι αποφάσισα να μάθω περισσότερα γι’αυτό το πάθος μου και σπούδασα στα ΙΕΚ Integraphics την τέχνη της φωτογραφίας έτσι ώστε να ασχοληθώ επαγγελματικά με την φωτογράφιση των κατοικιδίων ζώων. 
Από το 2018 ξεκίνησα και ασχολούμαι επαγγελματικά με πορτραίτα ζώων συντροφιάς, με οικογενειακές φωτογραφίες κατοικιδίων και με Action Pet Photography.

Από το 2023 ξεκίνησα να διδάσκω στην Dog Brain Academy την εμπειρία μου επάνω στην φωτογράφιση των κατοικιδίων ζώων και πως μπορούν να αποτυπωθούν εξαιρετικά στην φωτογραφία οι στιγμές με τον αγαπημένο μας φίλο.

Χρηστάκης Κωνσταντίνος

 Ονομάζομαι Χρηστάκης Κωνσταντίνος και είμαι ο ιδιοκτήτης της κινητής
μονάδας περιποίησης κατοικίδιων με το όνομα BUBBLEVAN.
Η αγάπη και η ευαισθησία που είχα πάντα για τα ζώα και η σύνδεση μαζί τους, ιδιαίτερα με τα σκυλιά, με έκανε να ασχοληθώ με το κομμάτι του καλλωπισμού. Η ευκαιρία αυτή μου δόθηκε το 2019 από τα παιδιά που είχαν την αρχική ιδέα και δημιούργησαν το BUBBLEVAN και μετά από έναν κύκλο σεμιναρίων ξεκίνησα την συνεργασία μαζί τους ως groomer.
Όλο αυτό το διάστημα γυρίζουμε σε όλη την Αττική και καλλωπίζουμε σκυλάκια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο πιο φιλικά προς αυτά γίνεται με βάσει τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες τους.
Είμαι πολύ χαρούμενος που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω στην υγιεινή των κατοικίδιων και μη,
και με την εμπειρία που έχω και αποκτώ καθημερινά να το κάνω με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο πιο ευχάριστο γίνεται για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
ΔΡΑΣΕΙΣ
Εκτός από τον καλλωπισμό έχουμε κάνει δράσεις σε διάφορες φιλοζωικές της Αττικής προσφέροντας τις υπηρεσίες μας για τα σκυλάκια που φιλοξενούνται ή έχουν υιοθετηθεί.
Στην καραντίνα κάναμε συνεργασίες που αφορούσαν δράσεις για τα αδέσποτα έτσι ώστε να προσφέρουμε τα βασικά, όπως φαγητό και νερό.
Κάθε χρόνο φροντίζουμε να παίρνουμε μέρος σε διάφορα festival που αφορούν τα κατοικίδια.
Τελευταία μας συμμετοχή ήταν στο Athens Woof Festival στο Πεδίον του Άρεως που είχαμε την ευκαιρία και χαρά να γνωρίσουμε και να
περιποιηθούμε πολλά σκυλάκια από τις καταστροφές (πλημμύρες /πυρκαγιές).
Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις, καθώς η
φιλοσοφία μας πάνω στον καλλωπισμό έχει να κάνει πρωτίστως με την
ανακούφιση του ζώου και την ευζωία του.
ΒΡΑΒΕΙΑ
Οι υπηρεσίες του BubbleVan έχουν διακριθεί με την πρώτη θέση στο
κομμάτι του καλλωπισμού στα pet awards 2021 και 2022

Κανελλόπουλος Βασίλειος

Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τελείωσα τις σπουδές μου στο ΤΕΙ Πειραιά, εργάστηκα τα πρώτα χρόνια σε διάφορες εταιρείες αλλά αυτό που με κέρδισε ήταν η αγάπη μου για τα κατοικίδια. Έτσι αποφάσισα το 2014 να παρακολουθήσω προγράμματα ελληνικής σχολής εκπαίδευσης σκύλων, με την αποφοίτηση μου ίδρυσα την σχολή εκπαίδευσης σκύλων Dog Brain Academy με έδρα την Αττική και συγκεκριμένα στο Αιγάλεω.  Μετά το πέρας της αποφοίτησης μου έχω παρακολουθήσει σεμινάρια επάνω στην ψυχολογία σκύλων και ανθρώπων. Με τα χρόνια η απήχηση του κόσμου για την εκπαίδευση του σκύλου μεγάλωνε και αυτό με έκανε να εκπαιδεύσω άτομα έτσι ώστε να μπουν στην ομάδα μου. Έτσι αποφάσισα να ιδρύσω την σχολή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Σκύλων της Dog Brain Academy με σκοπό την παροχή όλων των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων σε όσους το επιθυμούν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν επαγγελματικά στην εκπαίδευση σκύλων.

 

Καρανάσιος Λάζαρος

Ονομάζομαι Λαζαρος Καρανάσιος, γεννήθηκα στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα και στην ηλικία των 20 ετών ξεκινησα τις σπουδές μου στην κτηνιατρική στην Ιταλία, στη Ναπολη στο πανεπιστήμιο Federico II.

Είμαι κτηνίατρος και απο το 2010 διατηρώντας το δικό μου πολυχώρο/ ιατρειο μικρών ζωων, το Vetherapy στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Ασχολούμαι πολύ εντονα και προσφερω όσο περισσότερο μπορώ στο χωρο των αδέσποτων, συνεργάζομαι με φιλοζωικά σωματεία και προσπαθω να βοηθησω το κάθε ανήμπορο ζώο που έρχεται στο ιατρειο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν ένα δυνατο εργαλείο γι αυτούς που ξερουν να τα χρησιμοποιούν σωστά, έτσι λοιπον έφτιαξα το δικό μου προφιλ το @kalaazar (προέρχεται από το ονοματεπώνυμο μου και όχι από την ασθένεια ) προσπαθώντας καθημερινά να προσφερω πληροφορίες και να ενημερωνω τους γονείς κατοικίδιων.

Στόχος μου είναι να μην πονανε τα ζώα μας, να είναι πάντα χαρούμενα, υγιή και πάνω από όλα να προλαμβάνω άσχημες παθολογικές καταστάσεις.

 

Η σχολή εκπαιδευτών σκύλων Dog Brain Academy προσφέρει μαθήματα τα οποία έχουν απώτερο σκοπό την παροχή όλων των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων σε όσους το επιθυμούν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν επαγγελματικά στην εκπαίδευση σκύλων.

Αν θες να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και να γίνεις Εκπαιδευτής Σκύλων ήρθε η στιγμή να επωφεληθείς από την προσφορά με έκπτωση 50% στα δίδακτρα. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903 για να κλείσετε θέση.

Προσφορά_Καλοκαιριού

Προσφορά στην Βασική Υπακοή

Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος ανέρχεται στα 260€. Τα μαθήματα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής. Η μεθοδολογία, τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια. Τα ατομικά μαθήματα της προσφοράς γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα (τα ίδια κάθε φορά) σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903 για να κλείσετε θέση.