Η ακαδημία εκπαίδευσης Σκύλων Dog Brain προσφέρει έκπτωση κοντά στο 50% στο πρόγραμμα της βασικής υπακοής στα κατ’οίκον μαθήματα για τον νομό Αττικής για όσους κλείσουν μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2023 με τελική τιμή τα 180€. Τα μαθήματα της βασικής υπακοής θα ξεκινήσουν από 28 Αυγούστου και έπειτα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων κάντε την κράτηση σας τώρα με προκαταβολή μόνο 20€ στον λογαριασμό της σχολής και θα λάβετε μέσω email την απόδειξη σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903 για να κλείσετε θέση.

 Τα μαθήματα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής. Η μεθοδολογία,τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια. 

Με τον όρο βασική υπακοή δεν εννοούμε μόνο τις εντολές “έλα, κάτσε, ξάπλα, μείνε, μαζί κλπ” αλλά και τον δίαυλο επικοινωνίας που δημιουργείτε μεταξύ κηδεμόνα και σκύλου για μια αρμονική συνύπαρξη χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Μπαίνουν όρια στο σκυλί, γνωρίζει ότι υπάρχουν κανόνες στην καθημερινότητα μας, όπως επίσης εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες του σκυλιού που θα πρέπει να τηρούνται.

Οι εντολές που μαθαίνουμε στην Βασική υπακοή είναι οι ακόλουθες:

1. έλα
2. κάτσε
3. ξάπλα
4. μη (Με την συγκεκριμένη εντολή μπορούμε να αποφύγουμε επικίνδυνες καταστάσεις)
5. μείνε (Να μένει σε μια θέση που ορίζουμε εμείς)
6. ελεύθερος (συνήθως η συγκεκριμένη εντολή είναι να <<τερματίσουμε>> την εντολή μείνε
7. μαζί (Να μην μας τραβάει στην βόλτα)
8. άστο (Να αφήνει οτιδήποτε έχει στο στόμα του)
9. θέση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903

Προσφορά_Καλοκαιριού

Προσφορά στην Βασική Υπακοή

Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος ανέρχεται στα 260€. Τα μαθήματα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής. Η μεθοδολογία, τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια. Τα ατομικά μαθήματα της προσφοράς γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα (τα ίδια κάθε φορά) σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903 για να κλείσετε θέση.