ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ

Προσφορά_Καλοκαιριού

 

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 260€.

 

Τα μαθήματα αυτής της προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’ οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής.

Η μεθοδολογία, τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά των κατ’οίκον μαθημάτων.

Οι κύριες πτυχές ενός τέτοιου προγράμματος περιλαμβάνουν:

1.Εντολή “Έλα”: Καλεί το σκύλο να έρθει κοντά σας. Αυτή η εντολή είναι σημαντική για την ασφάλεια του σκύλου, καθώς μπορεί να τον απομακρύνει από επικίνδυνες καταστάσεις.

 2. Εντολή “Κάτσε”: Διδάσκει στο σκύλο να κάθεται με την εντολή σας. Είναι μια από τις πιο βασικές εντολές και βοηθά στο να κρατήσει τον σκύλο ήρεμο και συγκεντρωμένο.

 3. Εντολή “Ξάπλα”: Διδάσκει στο σκύλο να ξαπλώνει με την εντολή σας. Αυτή η εντολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει τον σκύλο και να μειώσει την υπερβολική του ενέργεια.

4. Εντολή “Μείνε”: Βοηθά το σκύλο να παραμένει στη θέση του μέχρι να του δοθεί άλλη εντολή. Αυτή η εντολή είναι χρήσιμη για τον έλεγχο της κίνησης του σκύλου σε διάφορες καταστάσεις.

 5. Εντολή “Άστο” ή “Μη”: Βοηθά στο να αποτρέψετε τον σκύλο από το να πάρει κάτι στο στόμα του που δεν πρέπει ή να σταματήσει μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά.

 6. Εντολή “Μαζί”: Διδάσκει στο σκύλο να περπατά δίπλα σας χωρίς να τραβάει το λουρί. Αυτή η εντολή είναι χρήσιμη για τις καθημερινές βόλτες.

7. Εκπαίδευση στην τουαλέτα: Βοηθά το σκύλο να μάθει πού επιτρέπεται να πηγαίνει τουαλέτα και να αποφεύγει ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

8. Εντολή “Θέση”: Βοηθά τον σκύλο να γνωρίζει πως υπάρχει μια θέση εντός σπιτιού έτσι ώστε όταν θέλει να πηγαίνει να χαλαρώνει και να μην το ενοχλεί κανείς.

 9. Κοινωνικοποίηση: Παρόλο που δεν είναι ακριβώς εντολή, η κοινωνικοποίηση είναι σημαντική για την εκπαίδευση υπακοής. Περιλαμβάνει την έκθεση του σκύλου σε διάφορα άτομα, ζώα και περιβάλλοντα ώστε να γίνει πιο ισορροπημένος και λιγότερο αγχώδης.

 

Ένα επιτυχημένο πρόγραμμα βασικής υπακοής απαιτεί συνέπεια, υπομονή, και θετική ενίσχυση. Όλα τα μαθήματα γίνονται  με την παρουσία αλλά και την συμμετοχή την δική σας.

Η τιμή αυτού του προγράμματος ισχύει για εκείνους που θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα βασικής υπακοής. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το ολοκληρώσει, η χρέωση θα γίνεται ανά μάθημα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.

Έχουν μείνει 5 τελευταίες θέσεις για την προσφορά,γι’αυτό καλό θα ήταν να κλείσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να προλάβεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6943593903 ή συμπληρώστε την ακόλουθη “φόρμα” και θα σας καλέσουμε εμείς. Καλή επιτυχία με την εκπαίδευση του σκύλου σας! 🐾

8 + 14 =

Προσφορά_Καλοκαιριού

Προσφορά στην Βασική Υπακοή

Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος ανέρχεται στα 260€. Τα μαθήματα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής. Η μεθοδολογία, τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια. Τα ατομικά μαθήματα της προσφοράς γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα (τα ίδια κάθε φορά) σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903 για να κλείσετε θέση.