Οι εκπαιδευτές μας

Βασίλης Κανελλόπουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.
Σπούδασα στο ΤΕΙ Πειραιά στον τομέα βαφής ενδύματος, με την ολοκλήρωση των σπουδών μου εργάστηκα για 10 χρόνια ως υπεύθυνος χειριστής μηχανών σε διάφορες εταιρείες με έδρα την Αττική. Η αγάπη μου για τα σκυλιά με έκανε και παρακολούθησα επιτυχώς σειρά μαθημάτων ελληνικής σχολής εκπαίδευσης σκύλων και εκπαιδεύτηκα στους τομείς της βασικής υπακοής, της ψυχολογίας σκύλων, της διόρθωσης ανεπιθύμητης συμπεριφοράς και της προεκπαίδευσης κουταβιών. Επίσης έχω παρακολουθήσει επιπλέον σεμινάρια τόσο στην ψυχολογία, την συμπεριφορά αλλά και την ιδιοσυγκρασία των σκύλων. 
Μετά την αποφοίτηση μου ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων από το 2015 έως και σήμερα ιδρύοντας την σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων Dog Brain Academy.

 

Κώστας Βασιλείου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λαμία.
Αποφοίτησα από το 2ο ΤΕΕ Λαμίας στο τμήμα
πληροφορικής, με ειδικότητα τεχνικός Η/Υ και δικτύων
Η/Υ, και εργάστηκα επί 20 χρόνια σε διάφορες εταιρίες.
Από μικρό παιδί πάντα είχα κατοικίδια. Αγαπώ πολύ τα
σκυλιά και πάντα προσπαθούσα να τους μαθαίνω να
κάνουν πράγματα που τους έδειχνα. Έτσι αποφάσισα να
παρακολουθήσω μαθήματα ώστε να μπορώ να τα
εκπαιδεύω σωστά. Μετά από έρευνα αγοράς ήρθα σε
επικοινωνία με τον Βασίλη και την σχολή εκπαίδευσης
σκύλων Dog Brain Academy. Παρακολούθησα επιτυχώς
τα μαθήματα και εκπαιδεύτηκα στους τομείς της βασικής
υπακοής, της διόρθωσης ανεπιθύμητης συμπεριφοράς
και της προεκπαίδευσης κουταβιών. Μετά την
αποφοίτηση μου αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να
αναλάβω την εκπαίδευση σκύλων στην Λαμία και όλο
τον νόμο Φθιώτιδας ως εκπαιδευτής της Dog Brain
Academy.

 

Κωνσταντίνος Βασιλείου

Νίκος Μαρκογιαννάκης

Μεγάλωσα στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σπούδασα γραφιστική στην Αθήνα και εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες για αρκετά χρόνια. Παράλληλα άρχισα να συμμετέχω εθελοντικά σε φιλοζωικά καταφύγια. Μετά από μερικά χρόνια εθελοντισμού, εργάστηκα για ενάμιση χρόνο σαν φροντιστής σκύλων στο καταφύγιο του δήμου μου. Εκεί συνάντησα πολλές περιπτώσεις σκύλων με προβληματική συμπεριφορά και αποφάσισα να μάθω περισσότερα πράγματα για το πως μπορούν να αντιμετωπιστούν. Επικοινώνησα με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Dog Brain Academy και έτσι γνώρισα τον Βασίλη Κανελλόπουλο. Παρακολούθησα με επιτυχία το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών της σχολής Dog Brain Academy και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στους τομείς της προεκπαίδευσης κουταβιών, βασικής υπακοής και διόρθωσης ανεπιθύμητης συμπεριφοράς.