Οι εκπαιδευτές μας

Βασίλης Κανελλόπουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.
Σπούδασα στο ΤΕΙ Πειραιά στον τομέα βαφής ενδύματος, με την ολοκλήρωση των σπουδών μου εργάστηκα για 10 χρόνια ως υπεύθυνος χειριστής μηχανών σε διάφορες εταιρείες με έδρα την Αττική. Η αγάπη μου για τα σκυλιά με έκανε και παρακολούθησα επιτυχώς σειρά μαθημάτων ελληνικής σχολής εκπαίδευσης σκύλων στην Θεσσαλονίκη και εκπαιδεύτηκα στους τομείς της βασικής υπακοής, της ψυχολογίας σκύλων, της διόρθωσης ανεπιθύμητης συμπεριφοράς και της προεκπαίδευσης κουταβιών.
Μετά την αποφοίτηση μου ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων από το 2015 έως και σήμερα ιδρύοντας την σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων Dog Brain Academy.

 

Νώρα Δημητρόγλου

Η ζωή μου με την απόκτηση ενός σκύλου άλλαξε ριζικά, γνώρισα τι σημαίνει ” αγνή ψυχή ” .Άρχισα να τον εκπαιδεύω μόνη μου από μικρή ηλικία αλλά χρειάστηκα την βοήθεια κάποιου ειδικού. Έψαξα αρκετά και κατέληξα στον Βασίλη Κανελλόπουλο. Μια από τις καλύτερες επιλογές της ζωής μου, εφόσον τα μαθήματα εκπαίδευση,μας βοήθησαν στο κομμάτι της επικοινωνίας – του σεβασμού και της αρμονικής συμβίωσης. Τότε πήρα την απόφαση πως θέλω να ασχοληθώ με την εκπαίδευση των σκύλων και να κάνω το αγαπημένο μου χόμπυ , επάγγελμα. Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τα σεμινάρια στην ακαδημία Dog Brain και έχοντας συμπληρώσει τις ώρες στο πρακτικό κομμάτι εξάσκησης του επαγγέλματος μου δίπλα στον αξιότιμο Βασίλη Κανελλόπουλο, είμαι έτοιμη να βοηθήσω όλους του κηδεμόνες να ζήσουν αρμονικά με τα σκυλάκια τους και να έχουν μια άψογη σχέση συμβίωσης.