Αρχικά θα ήθελα να σου διηγηθώ μια ιστορία η οποία έγινε πριν 5 χρόνια.

Ήταν Σάββατο βράδυ και χτυπάει το τηλέφωνο μου. Στην άλλη γραμμή ήταν η Μαρία και με τρεμάμενη φωνή μου λέει <<Σώσε με πριν 3 ημέρες υιοθέτησα ένα κουτάβι 2 μηνών ,από τότε έχω να κοιμηθώ και επίσης μου έχει καταστρέψει το σπίτι από τα δαγκώματα, αν δεν κάνεις κάτι γι’αυτό την Δευτέρα ή θα τον επιστρέψω ή θα πάω εγώ στο Δαφνί>>.

Το αποτέλεσμα?  Εδώ και 5 χρόνια συμβιώνουν αρμονικά και γλιτώσαμε την Μαρία από το Δαφνί και τον Φοίβο από την εγκατάληψη.

 

Το πρόγραμμα της προεκπαίδευσης κουταβιών περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων και διαδικασιών που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν το κουτάβι να αναπτυχθεί σωστά και να προετοιμαστεί για την εκπαίδευση και τη ζωή του ως ενήλικο σκυλί.

Οι κύριες πτυχές ενός τέτοιου προγράμματος είναι οι εξής:

1. Κοινωνικοποίηση: Η έκθεση του κουταβιού σε διάφορους ανθρώπους, ζώα, περιβάλλοντα και καταστάσεις, ώστε να μάθει να αλληλεπιδρά και να συμπεριφέρεται με αυτοπεποίθηση και χωρίς φόβο.

2. Βασική Εκπαίδευση Υπακοής: Εκμάθηση βασικών εντολών όπως “κάτσε”, “έλα”, “ξάπλα”. Αυτές οι εντολές βοηθούν στο να θέσουν τις βάσεις για μια καλή συμπεριφορά.

3. Εκπαίδευση στο Σπίτι: Εκμάθηση του κουταβιού να πηγαίνει στην τουαλέτα σε κατάλληλα μέρη και να έχει καλές συνήθειες στο σπίτι.

4. Crate Training: Βοηθά το κουτάβι να συνηθίσει το crate ως έναν ασφαλή και άνετο χώρο, κάτι που είναι χρήσιμο για τη διαχείριση και την ασφάλεια του όταν δεν μπορείτε να το επιβλέπετε.

5. Παιχνίδι και Δραστηριότητες: Προσφέρει ευκαιρίες για διανοητική και σωματική άσκηση μέσω παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, που βοηθούν στην ανάπτυξη της νοημοσύνης και της φυσικής κατάστασης του κουταβιού.

6. Διατροφή και Υγεία: Ενημέρωση για τη σωστή διατροφή,ανάπτυξη και τη φροντίδα της υγείας του κουταβιού

Αν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με την Μαρία και θέλεις να το διορθώσεις συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα επικοινωνίας και θα σε καλέσουμε εντός 24 ωρών για να μπορέσουμε μια υγιή και αρμονική συμβίωση. Ή επίσης μπορείς να μας καλέσεις στο 6943593903.

 

 

 

 

 

 

 

11 + 5 =

Προσφορά_Καλοκαιριού

Προσφορά στην Βασική Υπακοή

Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος ανέρχεται στα 260€. Τα μαθήματα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής. Η μεθοδολογία, τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια. Τα ατομικά μαθήματα της προσφοράς γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα (τα ίδια κάθε φορά) σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903 για να κλείσετε θέση.