Υπηρεσίες

Στην Dog Brain προσφέρουμε κατ’ οίκον επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων με σκοπό εκμάθηση των βασικών εντολών αλλά και την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ κηδεμόνα και σκύλου. Προσφέρετε στον αγαπημένο σας φίλο το δικαίωμα στην μάθηση.

Βασική υπακοή 

Με τον όρο βασική υπακοή δεν εννοούμε μόνο τις εντολές “έλα, κάτσε, ξάπλα, μείνε, μαζί κλπ” αλλά και τον δίαυλο επικοινωνίας που δημιουργείτε μεταξύ κηδεμόνα και σκύλου.

Προεκπαίδευση κουταβιών

Η προεκπαίδευση του σκύλου μας ήδη από την πρώτη στιγμή που θα έρθει στο σπίτι είναι πολύ σημαντική στην μετέπειτα συμπεριφορά του. Σε αυτήν την ηλικία το πρώτο μας μέλημα είναι να το κοινωνικοποιήσουμε.

Προβλήματα συμπεριφοράς

Για να θεωρήσουμε εάν ένα σκυλί έχει προβλήματα συμπεριφοράς θα πρέπει πρώτα να καλύπτονται οι βασικές του ανάγκες. Με την συγκεκριμένη υπηρεσία δουλεύουμε πάνω σε ορισμένες ανεπιθύμητες συμπεριφορές

Ομαδικά μαθήματα

Η σχολή μας μετά την ολοκλήρωση της Βασικής Υπακοής προσφέρει στους μαθητές της ΔΩΡΕΑΝ και απεριόριστα ομαδικά μαθήματα με στόχο την συντήρηση των εντολών σε ρεαλιστικές συνθήκες και την κοινωνικοποίηση τους.

Αναλυτικές πληροφορίες

Βασική υπακοή

Με τον όρο βασική υπακοή δεν εννοούμε μόνο τις εντολές “έλα, κάτσε, ξάπλα, μείνε, μαζί κλπ” αλλά και τον δίαυλο επικοινωνίας που δημιουργείτε μεταξύ κηδεμόνα και σκύλου για μια αρμονική συνύπαρξη χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Μπαίνουν όρια στο σκυλί, γνωρίζει ότι υπάρχουν κανόνες στην καθημερινότητα μας, όπως επίσης εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες του σκυλιού που θα πρέπει να τηρούνται.
Οι εντολές που μαθαίνουμε στην Βασική υπακοή είναι οι ακόλουθες:

1. έλα
2. κάτσε
3. ξάπλα
4. μη (Με την συγκεκριμένη εντολή μπορούμε να αποφύγουμε επικίνδυνες καταστάσεις)
5. μείνε (Να μένει σε μια θέση που ορίζουμε εμείς)
6. ελεύθερος (συνήθως η συγκεκριμένη εντολή είναι να <<τερματίσουμε>> την εντολή μείνε
7. μαζί (Να μην μας τραβάει στην βόλτα)
8. άστο (Να αφήνει οτιδήποτε έχει στο στόμα του)
9. θέση

 

Προσφορά Βασικής Υπακοής 260€

Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος ανέρχεται στα 260€. Τα μαθήματα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής. Η μεθοδολογία,τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια. Τα ατομικά μαθήματα της προσφοράς γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα (τα ίδια κάθε φορά) σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.

Προεκπαίδευση κουταβιού

Η προεκπαίδευση του σκύλου μας ήδη από την πρώτη στιγμή που θα έρθει στο σπίτι είναι πολύ σημαντική στην μετέπειτα συμπεριφορά του. Σε αυτήν την ηλικία το πρώτο μας μέλημα είναι να κοινωνικοποιήσουμε το κουτάβι και να του αποτρέψουμε να αποκτήσει κακές συνήθειες. Η αλλαγή περιβάλλοντος και οι νέοι κανόνες που ισχύουν σε αυτό, είναι επόμενο να αναδείξουν μια σειρά ανεπιθύμητων συμπεριφορών που πρέπει να επιλύσουμε. Τέτοια θέματα είναι φυσιολογικό να προκύψουν ,δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο σκύλος μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι για εμάς.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε σκυλάκια ηλικίας από 2 έως 5 μηνών. Έχει να κάνει με όλα τα βασικά θέματα ενός κουταβιού όπως πχ. η τουαλέτα, το δάγκωμα (είτε σε αντικείμενα, είτε σε μέλη του σώματος μας), το άγχος αποχωρισμού, συμπεριφορά εντός σπιτιού κτλ. Μαθαίνουμε πως περνάμε τα σωστά μηνύματα προς το σκύλο, γιατί μπορεί μερικές φορές άθελα μας να του περνάμε κάποιες λάθος πληροφορίες. Επίσης εισάγουμε ορισμένες εντολές της βασικής υπακοής έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις και το κουτάβι να γνωρίζει κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να ασχοληθούμε στην μετέπειτα εκπαίδευση του με περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ομαδικά μαθήματα

Η σχολή μας μετά την ολοκλήρωση της Βασικής Υπακοής προσφέρει στους μαθητές της ΔΩΡΕΑΝ και απεριόριστα ομαδικά μαθήματα με στόχο την συντήρηση των εντολών σε ρεαλιστικές συνθήκες και την κοινωνικοποίηση τους.  

Διόρθωση συμπεριφοράς

Για να θεωρήσουμε εάν ένα σκυλί έχει προβλήματα συμπεριφοράς θα πρέπει πρώτα να καλύπτονται οι βασικές του ανάγκες. Με την συγκεκριμένη υπηρεσία δουλεύουμε πάνω σε ορισμένες ανεπιθύμητες συμπεριφορές που έχει εμφανίσει ο σκύλος με σκοπό την βελτίωση έως και την εξάλειψη τους πχ.επιθετικότητα σε σκυλιά-ανθρώπους, επιθετικότητα στο φαγητό, υπερβολικό γαύγισμα, αγχος αποχωρισμού, φοβίες σε θορύβους κτλ

Προσφορά_Καλοκαιριού

Προσφορά στην Βασική Υπακοή

Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος ανέρχεται στα 260€. Τα μαθήματα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν διαφέρουν καθόλου από τα κατ’οίκον ατομικά μαθήματα που γίνονται στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής. Η μεθοδολογία, τα στάδια και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς τα ίδια. Τα ατομικά μαθήματα της προσφοράς γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα (τα ίδια κάθε φορά) σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903 για να κλείσετε θέση.